Dragi moji prijatelji i kolege, ali žalosno je to. Umjesto da ovaj site bude svima nama svetište nažalost postaje mjesto gore od Bronxa u NY.

Stvarno koliko truda, volje i želje da se nešto napravi a sve ide u vjetar da ne kažem blago balkanski u tri lijepe PM.

Eto, psujem a inače došlo mi je da plačem od jada. Ljudi moji što vam se ovdje još mora ponudit a da bi ste vi bili zadovoljni članovi i korisnici sitea koji ubuduće neče stvarat probleme ?
Jel ovdje sve džaba ? Koliko znam je.
Jel se trudimo da vam se čim prije pomogne i daju kvalitetna uputstva kako da što uradite kad ste u problemima ? Naravno da svi stariji članovi i kolege uskaču maksimalno, ali bračo shvatite da nečemo svaki dan isto pisat. Zato postoji arhiva foruma. Ne budite ljeni. Potražite, pročitajte. Ako nije jasno pošalji private poruku bilo kojem članu sa više od stotinjak postova i da će ti se odgovor. Ako ni tada ne dođe, barem će te ti isti ljudi uputiti da se obratiš nekome od nas tko zna.
A mi čemo sami procjeniti dali treba nadograditi napisano s još materijala. I taj prokleti pravilnik. Pa zašto se tih jadnih 15 točaka ne poštuje ? Pa drugi forumi imaju i 50 točaka i za glupost se ljudi tjeraju s foruma, ne tolerira se i upozorava toliko često kao ovdje. Pohvalno je da ima ovdje članova koji kritikom pomažu jako puno da bude reda na forumu. No ima i članova kojima nije stalo da budi koristan član ekipe. A ovdje da bi se opstalo barem po mom mišljenju treba biti timski igrač. Zašto se drugi članovi omalovažavaju i sprdaju. Zar nije ljepše čovjeku pomoć. Prijatelji, ruka ruku mije ...
Nemojte se vrijeđat međusobno i podbadat. Znam da je podhebavanje oko klavijatura normalna stvar, ali u posljednje vrijeme uopće postoji ovdje opasno iznjeti mišljenje jer svaka malo bolje kvalitetnija i konstruktivnija tema završava LOCK-om. Pa dajte momci pa nismo babe da se svađamo oko toga u čijem loncu se bolje kupus kuha.
Znam, načitamo se ovdje svakakvih gluposti, smijemo se i znaju nas pojedine stvari iznervirat sve u 16, ali suzdržite se ili barem napišite konstruktivan odgovor. Pravi član ovog foruma dobro zna čiji odgovor ima težinu, i od koga je savjet zlata vrijedan. Novalijama treba pomoči i uputiti ih da se čim lakše uklope u sredinu. Oni koji su došli na site s namjerom da ga opljačkaju i posvađaju članove jasna poruka "Niste dobrodošli !" I takovi će vrlo brzo odletjet forever odavde. Meni je strašno teško kad naiđem na prijatelje, kolege kako se svađaju i natežu oko banalnih stvari. Pa dajte ljudi dokle čemo pametovat. Razmjena iskustva. Nemojte nikome nametat svoja uvjerenja pa ma koliko god da ste u pravu. pametnom je i jedna dosta. Ako ne vidi da mu želiš pomoči ne moraš uopče komunicirati s dotičnim članom il kolegom. I svađa neče biti. Najnepristojnije u demokratskom svijetu je tupiti tezu u stilu "Ispravak netočnog navoda", a onda i sam dat netočni navod. I još nešto, od danas najmanja uvreda se više neče nimalo tolerirati. Pripazite malo na izražavanje. Psovke i zajebancija tipa Hebi ga i sl se još toleriradu, ali govorit nekome da je lud, da nema pojma više ne prolazi. Međusobno poštivanje prije svega. Tada je komunikacija moguča.
Hvala vam što ste imali strpljenja čitati moj roman.