Nije urodilo plodom vadjenje baterije. Zvao sam prodavca koji mi je prodao, veleprodaja, da ne reklamiram ... Kaze da ste kod mene kupovali ja bih vas posavetovao da za taj novac uzmete Lenovo G500 koji je 3000 dinara skuplji ( 30e),.... a jeste me posavetovao , rekao sam mu. Kaze da mu je savest sada mirna. Hahahahahaha kakav lik. Kasnije sam se raspitao, da kada sam ja kupio DELL-a, pih dana je kupilo još par mojih poznanika u istoj veleprodaji, i da su SVI imali problema. Cak je jedan prijatelj dva della vratio ( isti model kao moj). Oba su imala problem. Jedan sa zvucnom karticom a drugi sa grafickom kartom. Strasno. Vracam ga sutra i uzimam Lenovo, MADA: po cemu je Lenovo bolji ukoliko imaju isto Intel procesor i graficku , osim ako je kod della losa serija komponenti. OBA su na snizenju ... i dell i lenovo.
Dakle ne kupujte DELL Inspiron 3521-1017, to je moj savet. Lose iskustvo moje i mojih ,,poznanika" koji su ga kupili.
Dodato:
Preduhitrio si me Tranzit u par sekundi....

. Dakle Lenovo ili Asus. Hvala na savetu. Ko bi rekao za DELL da ce se ovako pokazati. Ali dobro. Neka ovo bude ,,maler" sto se mene tice. Posavetovao jesam ali nisam kompetentan da kudim takvog giganta koji ruku na srce je jedan od vodecih u svetu.