Videti jedan post
Star 30.09.2013, 10:52   #2078
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Beronjan bolan sve je to dobro! Uvijek ce se naci netko kome neces valjati i trazit ce ti dlaku u jajetu, al u sustini cim si ti pripremio pjesme i drzao se redosljeda mora to dobro zvucat!

Ja sam nedavno prekinuo suradnju sa bendom jer ne mozes sa svakim raditi, hej odradio svadbu 400 ljudi i jedna moja jedina greska sto sam slucajno sa disco ritma prebacio na neki drugi(kad sam odabrao boju u performanceu povukla i ritam) ali sam brzo vratio! I kao mladozenja nije bio zadovoljan(tako pjevac rece) zbog toga bla bla bla a cijela vecer bila odlicna! Dao momcima sto savjeta oko razglasa, isao i zvao ljude koji se malo profesionalnije bave sa ozvucavanjem za savjete(kazu znali smo mi to sve i bez tebe, a kad sam vidio kako spajaju razglas 4ohma+8 ohma u jedan kanal i tako isto 4ohma+8 u drugi, pa dobro pokacala nisu izdusila), nosio svoje pojacalo u svadbu. Ali najjaca stvar sviramo neku pjesmu (meni monitoring uzasan i ne cujem nista a crown xti 4000 clipa li ga clipa) pitam ja gitaristu odakle svira kad ono paff kaze meni ne znam i vidim ja smanjio se i ko fol svira. Ja samo sto nisam opalio glavom u klavijaturu kad sam to vidio. I naravno sve su se njihove greske pribrojile meni kao ja kriv... Da ne sirim dugo bilo je tu jos svasta nesto sto se meni pribrojilo a uopce nema veze samnom... Da ne govorim o stimanju razglasa iza kutija, totalno ne profesionalno i amaterski(stimaju vokale iza kutija), ja govorim treba se malo nasmijati u svatovima da budemo veseli, kaze pjevac nije to bitno tko je dosao nadrkan ne moze ga moj osmjeh oraspolozit hahahaa jos jedan -. Kaze mi pjevac na kraju mislim da ti nisi zasluzio ovu dnevnicu ja govorim to ti samo mislis, pokupio pare dao njima nogu i vec sutra sa starim pjevacem kojim radim dogovorio 10 svirki i presretan sam nije ovo bas za zalit se nego pohvalit se

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free