Videti jedan post
Star 04.02.2008, 16:18   #59
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard ...

ECo sad cu lepo da ti kopiram sve uvrede:
@Tranzit
Ovo jutro bas veselo. Markane opet si agresivan, pa covjek nije ni pomenuo da li je i koga pratio i sta je i gdje snimao. Polako, da ne bude opet svadje bez ikakve potrebe.

ovde si bio Nedimov advokat na izjavu da treba da ssviram sa Ismetom Horom

@ Tranzit
Marko na kom mikseru radis u studiju i koju audio kartu imas ukompjuteru, koje efekte imas u studiju i koje kompresore ?

to je pitanje sta imam

@Nedim (to je onaj koga zastupas)
Marco, ti nisi vredan moje reci, bolje da cutim, pratim ja tebe davno ko si ti.
Nauci se neke osnovne kulture pa onda pricaj samnom i sviraj, slab si jos.
Nije sve u svirci, shupljo je to brate.

@Tranzit
Marko, neko te je debelo slagao. Pitao sam te na kojoj opremi radis ne da bih saznao sta koristis nego zato da bih ti dao ispravan komentar. Taj mikser slobodno baci ili ga ostavi da se pjevaci zapanjuju kad vide tolike dugmice. Uad i PoCo su vrlo pozeljni a i taj Lexicon efekat. Tvoja RME karta ima odlicnu sabirnicu koju ti samo upropastis slanjem na taj bijedni mikser. Sta ti radis ? Ti destilovanu, cistu ko sunce, vodu proturis kroz WC solju i onda je pijes. To nema smisla. To sto ti pises o vise kanala koje vodis na mikser, to je opravdano samo u jednom slucaju, a to je da imas mikser koji ima bolju sabirnicu nego sto je ima RME a i da su mu tehnicke karakteristike najviseg ranga. E vidis da bi taj mikser bio takav on mora i da kosta. Sve sto je ispod bar 50.000 Eura nije interesantno jer tvoja RME karta je po svojim ADA konverterima u tom rangu. Zato kvaris sa tim miksercicem i njegovim bljutavim zvukom ono sto RME uradi perfektno ? Zbog kontrola pojedinih kanala ? Bez veze i glupo. Za tu kontrolu postoje mnogo bolja rjesenja a da signal opet stalno ostaje u PCu. Zar stvarno mislis da se ti ekvilajzeri na tvom mikseru mogu mjeriti sa dobrim VST plugovima ? Nikad, a mozda ni tad. Uad i PoCo su ti svakako vezani u sistem a i taj Lexicon vezi i to digitalno u RME napravi setup u sekvenceru, nabavi neki kontroler ako bas ne mozes bez dugmica i radi to kako se inace svugdje u svijetu radi jer ti u sustini onu destilovanu vodu dva puta propustas kroz WC solju, jednom pri miksanju a drugi put pri vracanju kada snimas stereo master. Mnogo, brate... a ne moras.

Ispalo je da je lazem ovde staa radim kako radim i staa imaam!

@ Tranzit
Marko ti imas kako vidim, veliku volju da nesto uradis u ovom poslu ali moras se bolje kontrolisati i... skupljaj iskustvo, ne soli pamet daleko iskusnijima od seba a najmanje vrijedjaj ljude koji imaju volje da bez nadoknade nesto napisu i pokusaju da pomognu. Premlad si i premalo iskustva imas i u ovome ali izgleda i u diskusiji sa ljudima jer ti se inace ne bi desavali ovakvi ispadi.

ovde navoddis da ti "saveti" koje meni dajess vrede mnogo!Niti sam te pitao sta a i ako se desi da te pitam iskularj me care!nemoj vise da mi se obracas i kraj price da ne bi ovde smarali ove ljude!Isto vazi i za Nedima!Niti mi trebate niti vam trebam,svako svoja posla i svi ce biti zadovoljni!!! I kao sto rekoh Peace ako jee moguce???