Videti jedan post
Star 04.02.2008, 16:03   #57
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

E Kreso druze necemo tako. Opet pausalno, zastoooooo ? Pa vidis bolan da je forum spao na Mile Kitic & JV bratiju. Visok nivo, uh. Kad kod se pokusa pametna reci naidje na konjske kopite, pravo u muda. Sve je to fino i zlatno, da se druzimo i da pomazemo jedni drugima ali kako bolan, kako kad niko niti slusa niti cita. Vazno je da se to sto je on do sad mislio nije u skladu sa onim sto drugi kaze i objasni i odmah udri. Prozivam te jer nije u redu to sto pises. Gledam iskljucivo u odnosu na sebe. Ja se ne prepucavam niti sam se prepucavao. Procitaj,
molim te procitaj. Kazes citas. Ja kazem ne citas jer da citas, mene ne bi ni pomenuo. Sta ima tu "sa visine" u mojim postovima. Pronadji, citiraj me i ja se odmah izvinjavam, nadugacko mi nasiroko, ljubim ruke, stopala, ako treba i supak tome kome sam govorio sa visine. Ko hvali svoje konje ? Ja ne. Pronadji gdje sam to hvalio te konje i opet citiraj. Odmah cu da poubijam sve te svoje konje. Kreso, dragi pa na argumentima se i gradi znanje, kako bolan "imamo argumenata za 5 kamiona". Nemamo, malo ih je, premalo.

Još me pored zdravih očiju radiš blesavim ! Ne sviđa ti se ovdje ? Nizak ti je nivo komunikacije? Nije u redu moje upozorenje i dobronamjerna kritika ??? Bye, bye Tranzit !!!

Promijenjeno od kreso (05.02.2008 u 13:05 sati)
tranzit je offline