Videti jedan post
Star 04.02.2008, 15:52   #54
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ Tranzit

Slušaj, ja i te kako dobro čitam sve vaše postove, i tvoje i Nedimove i Marcove i Alixove i Vaxterove ... ma svih vas ovdje.
I cilj mi je da se kvalitetno družimo i razmjenjujemo iskustva. Ali svađu ne odobravam.
I sad mi reci da nisam u pravu, a počelo je kipjeti oko vašim prepucavanja oko broja izlaza, studijske opreme i rada na njoj u vražju mater.
Shvati već jednom da je svađa oblik komunikacije i da se nitko još nije uspio posvađati sam sa sobom. A ovdje ste prepucavanja započeli vas troica. I nemoj me prozivati radi toga što vas mirim i pokušavam držati forum pod kontrolom i u redu. Nitko ne spominje tvoje argumente i da li si u pravu ili nisi. Ja sam na polju ove teme laik i neću se nešto pretjerano mješat, ali neću niti dozvolit da "pametni mnogo" omalovažavaju ostale članove zbog neznanja. Smijte se svojoj babi i govorite svom psu da nema pojma. No svaku temu razorite svojim pametnim argumentima. Dapače pametna riječ je dobrodošla, ali gledanje s visoka i "hvaljenje svojih konja" nije dobrodošlo. Pa imo ti argumenata za 5 kamionskih prikolica.
Ako želiš surađivati dobro došao. I na kraju svi ste uvrjeđeni kad vas se prozove. Svi imate argumente .
kreso je offline