Videti jedan post
Star 04.02.2008, 15:39   #53
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Markane nigdje te nisam pljuvao, niti mi je to nacin korespodencije na javnim mjestima, ama procitaj malo tvoje postove pa ce ti odmah biti jasno ko vrijedja. Zar je pljuvanje sto pokusavam argumentovano da ti pokazem da to sto ti u studiju radis sa razdvajanjem kanala nema smisla i da treba da razmislis o promjeni nacina rada, jer to sto radis nema smisla a ni potpore u audio tehnici posto ono sto imas od opreme visokog kvaliteta (RME, Uad, PoCo i Lexicon) upropastis miksajuci na mikseru koji nije ni blizu nivoa tih komponenata. Ti se cesto "isprovociras" pa onda vrijedjas, dokle ces tako. A kako bi bilo da ipak poslusas iskusnije kolege pa bar probas ono sto cujes od njih.
Sto bolan odmah potezes nekakve produkcije i materijale, pa nismo na konjskim trkama pa da vidimo ciji je brzi. Mislim ipak da bi se strasno razocarao i deprimirao ta neko od nas ipak postavi ponesto sto je radio. Amam necemo o tome jer to nije ni bio cilj ovoga.

Kreso, ko to dize prasinu bolan ? Pa daj jednom, molim te ko boga, procitaj moje postove i vidi sta tamo stoji. Ne trpajte me vise tamo gdje nisam pristao. Stalno se ponavlja ista slika. Tranzit nadugacko objasni i isprica svoje iskustvo a onda dodje momcic kome cura nocas nije dala pocne da psuje i vrijedja i... onda tranzit dize prasinu. Sta drugi rade ovdje, nije me briga, sve dok mene niko ne dira ali nisam zasluzio da se pausalno trpam u vrecu gdje mi nije mjesto.

Tema jeste vrlo interesantna ali oako se nastavi ovakvim nacinom, nista od nje. Nije dobro ako pojednici pokusavaju na ovakvim mjestima da lijece komplekse nize ili vise vrijednosti.

Marko ti imas kako vidim, veliku volju da nesto uradis u ovom poslu ali moras se bolje kontrolisati i... skupljaj iskustvo, ne soli pamet daleko iskusnijima od seba a najmanje vrijedjaj ljude koji imaju volje da bez nadoknade nesto napisu i pokusaju da pomognu. Premlad si i premalo iskustva imas i u ovome ali izgleda i u diskusiji sa ljudima jer ti se inace ne bi desavali ovakvi ispadi.
tranzit je offline