Videti jedan post
Star 23.09.2013, 10:48   #32
MikiB
Vredan član društva

MikiB's Avatar

Registrovan/a dana: 30.10.2008
Mjesto: Vojvodina
Godina: 44
Downloads: 1416
Uploads: 55
Rekao HVALA: 77
Zahvalili mu 37 puta u 36 Postova
Instrumenti: Tyros 4 Black & Motif XF
Interesi: muzika
MikiB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MikiB pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo kolege mene sa svadbe...Situacija stoji ovako:Tyros je radio ko zmaj...znaci na samom Tyrosu je compressor ok nastelovan,hvala kolega tranzit,probao sam i tako na dva kanala,i to radi ok..jos bolje nego na jedan stereo...ali...kad je sve super,nesto mora da zeza..a to je ova mixeta...sve sam lepo nastelovao..bez YS,bez Maximizera...signal sam proveravao preko PFL..non stop sam proveravao..i nikad nije iso u peak...e sad..Master je na 0..ponekad malo ispod a ponekad malo iznad,zavisi od situacije na svadbi,dal se sviralo tise ili glasnije...po kanalu Gain na 10 sati....fader po kanalu na 0 za klavijature a za mikrofone ispod 0...Compressor na mikrofonima na 9 sati..mozda malo vise...Postavka EQ je bila ispod 0..i to sam sam stelovao usput,tako da sam ponekad stavio malo iznad 0,jedna ili dve crte,nista strasno...e sad...ove ledke iznad Mastera su uvek bile na zelene,ponekad su isle na narandzaste ali samo ponekad,i to sam odmah smanjio master samo malo da ne ide....PROBLEM:Limiter se palio skoro stalno....makar su ledke bile na zeleno...strasno...i sta je najgore od svega...muzika ide,zvuk super,jacina super,nista ne ide u Peak...i krenem da pevam..i mixeta smanji i glas i muziku..komplet...a nista nije islo u pek po kanalu..bas nista..meni ona peak ledka po kanalu se nije jos ni jednom upalila..nije ni zatreperila...jednostavno mixeta pali oval Limiter,i to me ubija...ovo je malo off topic,ali ved smo ovde pricali o ovome pa da ne otvaram temu...eto..