Citat:
Originalno postovano od Amater_svirac
Pametnom dovoljno i ovoliko
|
Jos uvijek stoji sve sto sam napisao u bilo kojoj od tema pa i ono u vezi sa teretanom a i ono u vezi sa pusenjem, pa i to sto citiras u vezi sa srecom pojedinca. Pametnom bi zaista trebalo da bude dovoljno... zaista ne znam, kako tebi nije.
Govori se i ovdje, kao i u temi o pusenju, samo o tome da li je nesto stetno ili ne. Pusenje je stetno, nigdje drugacije nisam ni tvrdio ali i dalje ostaje faktor srece pojedinca. I teretana je stetna za motoriku (a i ponesto jos vise), pa samim tim negativno utice na virtuoznost sviranja muzicara ali i ovdje isto tako, postoji faktor srece. Samo to su bile moja tvrdnje ili teze i nista vise. Ostavicemo svakome da radi onako kako on smatra za potrebno i ispravno. Na isti nacin mozemo posmatrati tvoje i moje ucesce i rad na ovom forumu. Polovina od tvojih pedesetak postova, se svodi uglavnom na nemuzicke teme, a i na to da pokusavas, niskim udarcima, koji ne bi trebalo da budu svojstveni jednom covjeku dobrih namjera, da stvoris nezdravu klimu i tenzije. Tvoje pisanje i prisustvo na forumu je dakle stetno ali to tebe cini srecnim (onaj faktor srece). Moja aktivnost, tja... moja aktivnost... mislim da ne bi trebalo trositi rijeci na to, dovoljno se vidi iz prilozenog, cini i mene ali i ogroman broj drugih kolega srecnim, medjutim ti, od sline svoje srece sto si nekoga uvrijedio ili zapoceo novo besmisleno montiranje necijih izjava, to nisi u stanju da registrujes. Bilo bi veoma dobro da me ubuduce potpuno izostavis iz svojih komentara jer iz tvog pera izlaze vrlo zle i sujetne rijeci, pa ne moraju biti upucene bas meni. Ti jednostavno nemas iskrene i dobre namjere, a nisi ni izdaleka muzicki (a i uopste), dovoljno obrazovan da bi mogao i trebao, da diskutujes samnom na takvom nivou na kojem to radis. Zaobidji me u najsirem luku.