Neznam za ostale, ali ja evo sad mozda po prvi put slusam ove neke pesme iz tvojih demo-a i SVE SE NAJEZIH znaci!!! Svaka cast!!! Pevas vrhunski!!! Malo je reci da sam odusevljen!!! Samo napred, i sto rece neko gore, kada bi mogao da snimis bar neki singl ako ne ceo album od par pesmica, procuo bi se i te kako

Razmisli malo o tome, jer sigurno da prevazilazis nivo dosta pevaca koji se danas "muvaju" po sceni i zaradjuju pare, a ti zivis kao "neotkriveni talenat" kuci i cekas da to dodje samo od sebe, a to nikako nece da ide (da ne kazem da pola od njih ne pevaju kao ti naprimer, a ipak se probili na neki nacin). Sigurno da ne zasluzujes onaj tezgaroski nivo pevanja, gde sviras ili pevas sa nekim za neke "smesne pare", a takav glas se mora sigurno iskoristiti u nesto mnogo mnogo vise od tezgaroskog nacina rada. Razmisli malo o tome da li to zasluzujes. Ovo je moj licni komentar i stav prema tvom pevanju i tebi uopste, i ne mora da znaci da sam u pravu, ali pricam u svoje ime. Pozdrav i sve najbolje