Tema: AKG DMS 70qr
Videti jedan post
Star 05.09.2013, 07:41   #2
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja sam hteo da uzmem takav dual set ali instrumentalni, trebao mi je za bass i pilot. Digitalni je i radi na 2.4GHz. Nije mi se svidela ta frekvencija u startu ali rekoh ajd, ipak je to nova tehnologija... Onda pronadjem u upustvu ovo (ne prevodim bukvalno ali to je to):
"U slucaju da vam se dese smetnje zbog wi-fi-ja u prostoru gde radite, zamolite vlasnika da ga iskljuci".

Nisam probao kako to radi u praksi ali nisam imao ni volje a ni para za bacanje da probam. 2.4GHz je danas popularna frekvencija, sve zivo radi na toj frekvenciji. Ok, on ima bezbroj kanala, sam trazi i bira slobodan, smetnje ne treba da postoje, ja sam racunao na to. Ali, kad videh ovo, nisam hteo da se kockam.

Moj predlog: Shure UHF (najjeftiniji) PG, PGX sa dobrom glavom (Beta 58A, Beta 87a) i nema zime. Na kraju sam to i ja uradio, PG dual i vozi, kod Shure nema zezanja, radi kao zmaj. Imao sam priliku da probam jeftinije varijante AKG-a (WMS40, novi mini) i to ne radi nikako. Shushka, krcka... Ma ludio. Shure i resio si problem.

Pozdrav.

P.S. Zamisli samo kako to izgleda kad u sali imas 400 telefona i na svima popaljeni wajfaj i blutut, jos neki hotel sa 4-5 wi-fi mreze. Svima popaljeni mailovi, surfuju, igraju online igrice,salju slike, pricaju na hendsfri... Al bi bilo veselo. Ja i dan-danas sumnjam da su mogli tako glupo da ga osmisle ali rekoh, nisam hteo da se zezam.

Promijenjeno od Beethoven (05.09.2013 u 07:45 sati)
Beethoven je offline   Reply With Quote