Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 04.09.2013, 20:09   #1454
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Aaagggrrrhhhrrrbrrr ... ne mogu da verujem da mi se i posle svega nijedna rumba ne sviđa. Nemogu više majke mi. Promenio sam 5 rumbi i nijedna nije ta koja je prava. Ili su prepune perfukcija ili imaju neku dosadnu kontru koja iritira ili su trange trange, ili su kao cepterovo posuđe, nemam više snage. Poludeću. Probao sam S_dži, S_do, D_n_m_x imam ali mi je prepuna, kao da nema mesta za vokal i nije konkretna... Jesam li ja LUD? Ima li na ovom svetu neke rumbe što univerzalnije a da je onako pravo narodna, da šeta sa basom, da kontra nije monotona, da je što se kaže super. Muka mi je više. Ima li neko ljudi moji nešto što mi se nije zgadilo, ima li neko u svom Pa600 neku rumbicu da je po njegovom ukusu fantastična? Sve pomenute rumbe na snimcima zvuče pa onako vrhunski ali kada zasviram sa njima a pola pesme mi deluje kao baba koja se ponavlja, ali baba koja i dosadi. Uffffffhhhhh
Dodato:
Neka mi neko linkuje na PVT svoj snimak jer nije tema za ove probleme moje... i izvinjavam se svima ali na ivici sam zivaca. Linkujte mi ako imate svoj neki snimak a ja cu biti velikodusan jer sve ostalo sam namicao da ubija.

Promijenjeno od rolandx (04.09.2013 u 20:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
rolandx je offline   Reply With Quote