Citat:
Originalno postovano od yamahapassion
Ne znam da li va tri ima u sebi onaj cuveni drum kit sa g serija, ako ima to bi mu bila prednost
|
Roland VA ima sve drum-ove od prethodne E, G, Em serije i zvucno su mnogo mnogo ispred, i nikad imaju nekoliko puta vise drum kitova od G/E/EM serije....Cisto za informaciju, G1000/EM2000 imaju 43 drum seta, a VA 116 drum seta, sto znaci skoro 3 puta vise, i sto se tice aranzera, tj. drum setova koji dodatno postoje, dodatnih boja iz V paketa (ko je probao i cuo, znace) su na mnogo visem kvalitetu nego na G/Em seriji kad smo vec kod njih dosli....
E sad da se vratimo na temu....Taj sto ti je rekao da mu das svoj VA i doplatu kazi da krene nekog drugog da zeza, jer da je meni rekao, ne bi mu ni za Pa50/60 dao, a kamoli za iS i to najslabiji iz iS serije....Nemoj da te zeza....Kazi da nadje nekog drugog da zeza....Tj. nije on glup, koliko je npr. cuo da je Roland dobar, pa sad hoce da nahvali svog konja sto bi se reklo dok ti utrapi i da se maximalno ogradi, a posle drugima prica "Ma kakav Korg crni, Roland 5 put bolji, izj*bao sam ga i jos mu uzeo pare, i tako slicno", jer tako rade mnogi, veruj mi....Nikako ne menjaj....Ni glava za glavu nije realna, kamoli doplata 250e....Nije normalan....Placas mu 2 Korga fakticki....Nikako....Pozdrav