Videti jedan post
Star 29.08.2013, 14:46   #4
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Sad nisam imao prilike da probam VA-3, imam VA-5, tj. sa maskom od VA-5, a unutra je VA-7, tako da ti ne mogu bas dam sudjenje, ali ono sto znam je da ima sve isto kao i ostali modeli iz VA serije, s tim sto nema ZIP, ima disk linkove za floppy i 64 ritma koje mozes da pozivas direktno sa floppy-a, nzm sta bi jos interesantno bilo, a da se nezna....Touch screen, MFX, V-Drum, GM2 standard, 128 Polifonija, D-Beam controler, 5 oktava, dirke kao na G600 i slicne (nisu otezane kao na G1000 i slicne - nisu klavirske ; brze su i lake), 4 varijacije, 2 intro-a, 2 Fill in-a, 2 Ending-a, i tako neke stvari....Otprilike je to to....Tasteri svetle, pa je olaksano upravljanje nocu naprimer (zelena, crvena i narandzasta boja) Ima STEREO OUT (L i R) izlaze, STEREO IN (L i R) ulaze, MIDI IN-OUT-THRU, Foot pedal, Foot switch, Sustain pedal, itd. Otprilike se dosta zna i ponovilo, ali eto cisto ako te bas zanima da kazem....Uglavnom, mana je neka operativnost, fale malo tastera, sve je negde po touch screen-u i to, ali sto se tice sounda, iS serija se ne moze poredi ni sa G serijom maltene, a tek ne sa VA....Mozda su boje malo bolje, mada na Korgu X5D gore imam tu cuvenu Ai2 sintezu zvuka, i veruj mi da ponekad samo koristim par boja koje su dobre, V gitare, V drum i to na Rolandu radi, tako da modeli iz mnogo skuplje i naprednije Pa serije moze da mu zavide.....Toliko od mene....Ako treba jos nesto pitaj Ja bih ti preporucio da cekas jos malo, pa da uzmes bar VA-7 ili ovako VA-5 kao sto sam ja naleteo samo sa ZIP-om i imas 128 usera i bice mnogo bolje od VA-3 samo zbog tog floppy-ja.....To ti je neki moj savet.....Ako bas hoces iS seriju, onda samo iS35, i nista vise, mada ti ne bi preporucio Korga u ovom slucaju....Po meni nije za uporedjivanje uopste....Pozdrav