Videti jedan post
Star 24.08.2013, 02:53   #1091
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

a sta znam mozda sam i ja u nekom tripu...nemam neki pa3 bas u blizini da testiram,mada nije ni vazno na kraju krajeva,kad sve sljaka ok...ono sto mi zaista zadaje muke jeste vocalist...ama nikako ne uspevam da podesim mikrofon preko p3...do terci cak nisam nistigao, ne umem da podesim kompresor, imam utisak da on daje tu sintetiku glasu,moze li se compresor skroz iskljuciti iz upotrebe na pa3? cemu sluzi bost na prvoj strani podesavanja vocalista? kako vidim nema low cut,cao sto je imao pa2, i da odredim ispod koliko herza da sece sve na mikrofonu....dalje efekti, ama onaj hall mi nekako zvoni, utopi se glas u njemu, i kao da ponavlja nesto, a kad ga skratim on nestane skroz..."bem li ga,jes da ja ne umem bas oko toga,ali onaj na pa2 sam znao da okrenem uzduz i popreko za pola minuta,da ga podesim kako hoces,ovo vrtim sve vec 2 sata i ne uspeva mi...nekako previse sinteticki, koji god hall,revrb da stavim,odzvanja mi kao da je room...ne kotam, vise cega da mu radim...ajd dajte neke predloge kako iskljuciti compresor za pocetak,ako to moze uopste,ako ne,onda kako ga podesiti najbolje, koji hall koristite? kao sto rekoh do terci jos nisam ni stigao, jer ne mogu sam mikrofon jos uvek da ustelujem da je ok za pevanje, pa tek da pravim terce...moze neka pomoc oko stelovanja ovog cuda? znam da je odlican vocalist, i da bi trebalo da sljaka kao zmaj, ali meni nesto ne ide da ga podesim
Milan$ je offline   Reply With Quote