Videti jedan post
Star 21.08.2013, 18:24   #281
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@casper
Sve sto pises ima dosta smisla i o tome se moze prodiskutovati, medjutim treba pazljivije procitati ono sto taj momak mlati. Za mene i nema vaznosti to sto on pise u vezi sa midi fileovima i slicna trabunjanja. Ovo je bitno:

"Da se kod nas pojavi na bini bubnjar pa ljudi bi počeli da se smiju."

A odmah zatim:

Živo muziku prihtavam jedino kada je živi bubnjar znači čovek za bubnjom e to je nešto sasvim drugo.

...sto je pouzdan znak da je momak totalno pogubljen i da ce se tesko pronaci.

Izjava:

"Prošlo je vreme The Beatles, Quen..."

...ne obaziruci se sto je ono "Quen" totalno nakaradno napisano, je dovoljan razlog da se zakljuci, da momak ima toliko malo veze sa muzikom koliko i divlje krme.

Ostale bisere nije ni potrebno spominjati. Njegov totalno oprecni stav u vezi sa koristenjem midi fileova je samo njegova stvar i to me ne interesuje. Medjutim, njegovo pljuvanje i povracanje po muzici kao umjetnosti a da toga vjerovatno nije ni svjestan (iskreno mislim da je on konstantno u blagoj omamljenosti i da nicega nije svjestan) je za osudu i takvi tipovi su za strogo izbjegavanje. Em ne zna nista, em je polupismen, em mnogo prica (pise). I pored najbolje volje, ne mogu naci nista pozitivno u njegovom pisanju. Jednostavno, momak je stetan za bilo koju socijalnu zajednicu u kojoj se nadje, pa i za ovu, tako da tvoje izvodjenje zakljucaka bas iz njegovog trabunjanja, nema opravdanja. On uopste ne gleda na to sve, na nacin na koji si ti komentarisao njegovo pisanje, on je slijep, on ne vidi nista, pa nema nikakve potrebe sebe deklasirati pokusavajuci da iniciras jednu sasvim drugaciju diskusiju na osnovu onoga sto je taj covjek napisao. Ipak si ti vrijedan momak koji, siguran sam, nema nista zajednicko sa misljenjem ovakvih letaca.
tranzit je offline