Videti jedan post
Star 31.01.2008, 21:06   #9
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alix Pokaži Post
Daj ljudi koja filozofija...Pa nek neko stisne muda i na Dynacord PowerMAte priklopi na aktivne izlaze Neutrik Speakone,a na drugoj strani Jackove na ulaz aktivnih kutija...Et hajd neka neko isproba,jel obična je glupost na aktivnu miksetu vezati aktivne kutije...koji će ti đavo onda snagator u mikseti...Aktivne kutije na aktivnoj mikseti se priklapaju jedino na pasivni izlaz i služe kao monitori,jel nijedan snagator u aktivnim kutijama ne može da se poredi sa snagatorom aktivne miksete...Već zbog samoe zasnove,tehnologije,kvaliteta izrade,snage,hlađenja,itd...Bez veze komplikovati...Pozdrav!
Joj brate pa sta sam ja pisao???Coveku je frka kako da zakaci aktivne kutije na mikser sa snaagasom i lepo sam mu rekao i moze slobodno da zakaci i sve ce da mu radi besprekorno i jos nesto da ti kazem moze da zakaci i na nutrikove spikone ali ne sme da pali pojacalo u kutiji i opet ce sve besprekorno da mu radi Evo i slika na koji nacin se to radi
Grafički Fajlovi
File Type: jpg Slika3.jpg (72,3 KB, 52x skinuto)
Highslide JS