Videti jedan post
Star 11.08.2013, 01:20   #29
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Sound PA50 generalno dobar. Smanji malo taj efekt na glasu, samo malo. Sto se pjevanja tice zamjeram ti taj vibrato koji skoro zvuci kao da se gusis, a koji se moze cut kod 90% kolega iz tvoje okolice. Tonski i tehncki je pjevanje ok, samo mu daj malo vise emocije, sto'no kazu unesi se u pjesmu i osjeti je.
E sto se sviranja tice, trilere moras popravit ili je to samo moj dojam jer sviras u tercama. Probaj forspile svirat unisono i s pravim i umjesnim ukrasima, onda to nece zvucat suplje.
Jos jednu zamjerku cu ti rec, a to su me naucile kolege iz Srbije prosle i pretprosle godine kad sam svirao sa njima na Yu-Midi zurci.
Kad ide solo, onda raspalis kako znas i umijes po solu, ali kad dodje strofa i refren onda se moras utisat. Kod narodnjaka to uglavnom znaci upalit kabinu, drzat akorde i svirat prelaze, kod modernijih stvari znaci uglavnom neki patos/tepih-strings. Ostalo je sve ok.

Dell je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post:
makl (09.10.2013)