Ma par puta sam pokušao i da prekinem, stvarno kad mi se je rodila kči, prvenstveno da ne pušim u kući radi malog djeteta. Pa sam svako malo išao na terasu (bio sam sam sebi glup već, sakrivam se sam od sebe u svojoj kuči).
Onda sam išao u Poreču nekom hipnotizeru s još par frendova. Uvjet je bio da samo u idučih 24 sata ne zapališ cigaretu. Frajer pokupio cca. 100 € svakom, svi moji frendovi se skinuli, ja naravno tuljan po starom

zapalio je nakon sat vremena (da vidim hoće li biti posljedica). Potrošio pare, i dalje dimim.
Sad se je u Zagrebu pojavio neki kinez što s iglama skida ovisnost o duhanu ko rukom odnešeno (nešto u stilu frajer popiće u vrat i leđa one tanke iglice i onda u njoh pušta slabu struju). Ima par tretmana (kao rjetko uspjeva od prve), ali nakon 3-4 tretmana kažu da ti se cigareta gadi i da ti se od nje povraća. Istina bog, cijena tretmana je divlja (oko 1.000 Kn ili skoro 150 €). Ideš minimum 2-3 puta, no kako godišnje zapušim oko 1.300 € to i nije toliko skupo.
Ali kako sam reko, još mi ne smeta i još uvjek mi je čejf, tako da KI-ĆA-MI nek pričeka još neko vrijeme (samo da do onda ne otprdi van iz zemlje).