Videti jedan post
Star 05.08.2013, 13:30   #195
sale_band
6. sekretar SKOJa

Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
sale_band befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nemoras da objasnjavas ono sto je svima jasno, tj. da ides linijom slabijeg otpora.

Ja smatram da je jezik osnova necijeg identiteta i nije stvar za sprdanje, sto potvrdjuje ova gore recenica iz pravilnika o kojoj sam sve rekao u mom prethodnom postu i mislim da je jasno k'o dan, ako malo obratis paznju na napisano.
Svestan sam i toga da skrecem sa teme, ali, neke bitne stvari ne mogu da pustim da prodju "neprimecene".

Sto se tice pravilnika, on je tu da bi obezbedio "ugodan boravak" forumasima a ovaj "clan zakona" meni to ne omogucava jer ne zelim da jezik kojim govorim nazivam neprikladnim imenima.

@Tranzit

Hvala na "pohvali", ni ja za tebe ne bih nista drugacije rekao!
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od nele1 Pokaži Post
tranzit kakvi su nam politicari na balkanu,dobar nam je jos ovaj narod,jos nije skroz prolupao.
Nemoj da mesas politiku u ovo... Politika je posebna nauka i o tome nebi trebao svako (ne mislim na tebe vec uopsteno, da ne bude zabune) da iskazuje svoje misljenje ukoliko nije dobro potkovan poznavanjem prirode i drustva...

Promijenjeno od sale_band (05.08.2013 u 13:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
sale_band je offline