Vrlo tesko je dati bilo kakav sud u ovakovoj temi.Opsta situacija u celome svetu je dovela do mnogih promena i do mnogih pomeranja granica i ka losem i ka dobrom,tako da i muzika nije zaobidjena.Sto neko rece,i ja sam silom prilika kupio aranzer kad je pocelo ponestajati para na sirem nivou,pa se "osladilio" podeliti na 2-3-4 ili uopste ne deliti pare.Ne svidja mi se to i ne volim a pogotovo ne volim kad se kompletno pustaju fajlovi ili matrice jos sa LT,ali ko sam ja u svemu ovome ili tome i sta uopste znaci nekome moje mislljenje ili misljenje nas 10-tak hiljada muzicara istog misljenja sa prostora bise nam drzave?Ama bas nista!!
Ko mi je kriv sto sam se rodio u pogresno vreme i u jos pogresnijoj zemlji,terenu,regionu ili kako god vec hocete.Niko!Ko me ....!
Na kraju biser!
Od 6-7 clanova mog benda od pre 12g sad faktici ostadoh ja sam povremeno sa pevacem i pevacicom...a jos crnje pevac mi nakon 25g pevanja kupio Yamhu psr550 i lap top ,ja mu posudio stalak,mikrofon i sad ce on tako nekada za svoje drustvo sam na fajlove!!???
Jbg sta reci!Tek svaku petu svirku(gazde tako hoce) sviram sa celim bendom-skupljam ljude!!!
Kamo srece da se vrati ono vreme kad je svirka bila svaka na svoj nacin drugi dogadjaj,zajebancija,smeh, keserenje,grupno...opijanje....sad vrlo cesto znam ko poslednja p...cka,zovem konobara ili nekog gosta,"druze,ajd'molim te pomozi mi nabaciti kutije".
Bedno,ali to je stvarnost.
Promijenjeno od VUNIMRAV (25.07.2013 u 13:19 sati)
|