Ne znam baš šta bi voleo da znaš o meni, pa ću evo ukratko: Nisam nikakav pevački ekspert, ima mnogo pametnijih i obrazovanijih ljudi ovde na forumu od mene koji mogu da komentarišu svačije sviranje i pevanje. Dosta dugo sam svirao (preko 30 god.) gitaru u raznim orkestrima i naslušao sam se raznih pevača, pevačica i muzikanata, i dobrih i loših. Više ne sviram, okačio sam gitaru o klin, ali volim da čujem ostale kolege. Mislim da imam bar neko osnovno znanje i muzičarski staž da bih mogao bar nešto komentarisati o muzici i pevanju, a mislim da imam i dobro uvo. Nisam nikad komentarisao nešto da bih nekome "spustio" ili podjebavao. Možda sam zalazio u sitnice, ali veruj, nikad nije bilo zlonamerno. Uostalom, i tvoji snimci su mi se uglavnom dopadali, a ako nešto nije "pasovalo" mom uhu to sam i napisao. To što si rekao da sam najveći pametnjaković na forumu me je uvredilo, ali nema veze. Sve najbolje, pozz!
|
Citat:
Originalno postovano od mgxbty
Nije ni gitar nepogrešiv i on je samo čovek.
|
|