E ova tema je the best...
Moje iskustvo je vrlo jednostavno...
Kad sam šljepo harmoniku nabavio sam sebi prvi sinth Roland D-10...Prvu javnu tezgu u kafani sam usro ko motku...Normalno u istu kafanu došo moj bivši band koji je imo novog harmonikaša...i ko vele meni:daj da **** malo zasvira...Ajd da nebi ispo peder,dadnem mu....Jaoo...Čova odradio da mi se povraćalo od muke...Tad priznajem da sam mu zavidio ko nikad u životu...Ma čova svira,basira,plete trilere,mene steglo u stomaku da bi najradije zaplako...I haj posle toga uzmi svirati...Što kaže Krešo ruka teška ko olovo...Ma prsti ko da s tuđima da sviram...I za 2 godine intenzivnog vježbanja konačno sam ga prestigo,a danas dani gledam ja već vrhunsku opremu kupio i nabavio ozvučenje a on još uvek šljepa DX i stari Solton...A za druge što rade po kafanama-ionako sad nemam frej vikenda tako da i ne idem slušati druge,nije mi interesantno kad svi muljaju ove novitete sa stringsovima i brasovima a muzičari opuštaju pravu tehniku sa trilerima,Južnjačke fošpile i improvizacije...Dosta mi i mog muljanja...A jel se kome desilo,kad se narolja da svira ko na vašeru?dakle sve nešto na brzaka,puno muljanja,bez čistoće...E pa to se meni desilo par puta i od tad ne pijem dok sviram...
---Vaxteru---
Druže ako je to ona priča što si mi govorio kad smo bili mesečari,jaoo...Sve mi je jasno...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|