Pozdrav! Ja sam,recimo, covjek koji vjeruje da dobro svira, dobro zvuci, kriticki sam nastrojen prema samom sebi-nikad zadovoljan s svirkom, klavijaturom,soundom...
Znam covjeka (ucio me godinu dana prije kojih 15-16 godina),pratio je Olivera Dragojevica, svira gotovo savrseno, sound dobar, stylovi ocaj. Koristi skoro sve iz svojeg Va7.
Takvih ima milion, na kraju na neki nacin mozda i ja spadam medju njih. I ja sviram arranger, mnogi bandovski klavijaturisti dolaze slusati i naravno da nas kude jer im oduzimamo posao.
Otiso sam sam neznam u koju temu ... Lakse bih komentirao bandove, nego svirace arrangera. To su toliko individualne stvari da jednostavno nije moguce nekog kritizirati a da sam ne ostanes cist.
Jedan primjer. Bili smo na nekoj veselici, svira duo, "frajer" ima E-16 i EM-55. S obzirom da mu je EM-55 (ocito) prekomplicirana klavijatura, on svira na E-16

(nema smajlica za plakanje)! Da ga komentiram, kritiziram?? Cemu? Cak vjerujem da mnogi koji su clanovi YU-midi koriste takve klavijature i sviraju upravo na taj nacin. Ma, pustite kritike, pustite ljude nek" sviraju kako zele.