Videti jedan post
Star 28.01.2008, 17:21   #9
Alen P
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 18.11.2007
Mjesto: Čakovec
Downloads: 408
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 71 puta u 69 Postova
Instrumenti: Tyros 4
Interesi: Muzika, religija
Alen P befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Alen P pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pozdrav! Ja sam,recimo, covjek koji vjeruje da dobro svira, dobro zvuci, kriticki sam nastrojen prema samom sebi-nikad zadovoljan s svirkom, klavijaturom,soundom...

Znam covjeka (ucio me godinu dana prije kojih 15-16 godina),pratio je Olivera Dragojevica, svira gotovo savrseno, sound dobar, stylovi ocaj. Koristi skoro sve iz svojeg Va7.

Takvih ima milion, na kraju na neki nacin mozda i ja spadam medju njih. I ja sviram arranger, mnogi bandovski klavijaturisti dolaze slusati i naravno da nas kude jer im oduzimamo posao.

Otiso sam sam neznam u koju temu ... Lakse bih komentirao bandove, nego svirace arrangera. To su toliko individualne stvari da jednostavno nije moguce nekog kritizirati a da sam ne ostanes cist.

Jedan primjer. Bili smo na nekoj veselici, svira duo, "frajer" ima E-16 i EM-55. S obzirom da mu je EM-55 (ocito) prekomplicirana klavijatura, on svira na E-16(nema smajlica za plakanje)! Da ga komentiram, kritiziram?? Cemu? Cak vjerujem da mnogi koji su clanovi YU-midi koriste takve klavijature i sviraju upravo na taj nacin. Ma, pustite kritike, pustite ljude nek" sviraju kako zele.
Alen P je offline   Reply With Quote