Tema: Roland BK-5
Videti jedan post
Star 12.07.2013, 00:56   #432
mladenkom
Ovaj baš voli da kuca

mladenkom's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Chicago,Il
Godina: 39
Downloads: 979
Uploads: 5
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 38 puta u 36 Postova
Instrumenti: Edirol pcr500,VST instrumenti...
mladenkom befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mladenkom pošalji poruku preko Yahoo! messengera mladenkom pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ja ga nicim nisam uvredio,a Boban jos manje.Na korektno pitanje on meni odgovara da sam nebitan,na sta sam mu ja uzvratio istom merom,a ako je zbog toga banovan neka banuju I mene,zauvek ako treba.
Mene je uvredila njegova izjava u kojoj mene poredi sa pajom I jaretom,aludirajuci na to sto ja vozim kamion,pa me smatra klasicnim kamiondzijom,nekim ko nema veze o muzici,kome je volan sve u zivotu,nadobudan,neotesan,ispod nivoa.Tako ljudi kod nas,a I u svetu zamisljaju kamiondziju.
Ja to nisam,ja sam obrazovan I vaspitan,a silom prilika sam nateran da vozim kamion.
Na molbu u dva navrata da mi pojasni to sto je izjavio,nadajuci se da ne misli to sto sam ja sumnjao da misli,on je ostao nedorecen I ja sam to shvatio kao uvredu.
Postavi se u moju situaciju.Zavrsio si osnovnu skolu kao vukovac,zavrsio si srednju medicinsku,upisao si visu medicinsku,ostao ti je jedan ispit do kraja,dosao si u nemacku,muka te natera da vozis kamion,ucestvujes u forumu,ne svadjas se sa ljudima,pomognes kome mozes,i onda kada udjes u raspravu sa nekim ko ti u nedostatku argumenata kaze: dokle je doslo pa moram I sa ovim kamiondzijom da raspravljam o muzici.Zar je to lepo I kulturno?
Sent from my R800x using Tapatalk 2