Ja ga nicim nisam uvredio,a Boban jos manje.Na korektno pitanje on meni odgovara da sam nebitan,na sta sam mu ja uzvratio istom merom,a ako je zbog toga banovan neka banuju I mene,zauvek ako treba.
Mene je uvredila njegova izjava u kojoj mene poredi sa pajom I jaretom,aludirajuci na to sto ja vozim kamion,pa me smatra klasicnim kamiondzijom,nekim ko nema veze o muzici,kome je volan sve u zivotu,nadobudan,neotesan,ispod nivoa.Tako ljudi kod nas,a I u svetu zamisljaju kamiondziju.
Ja to nisam,ja sam obrazovan I vaspitan,a silom prilika sam nateran da vozim kamion.
Na molbu u dva navrata da mi pojasni to sto je izjavio,nadajuci se da ne misli to sto sam ja sumnjao da misli,on je ostao nedorecen I ja sam to shvatio kao uvredu.
Postavi se u moju situaciju.Zavrsio si osnovnu skolu kao vukovac,zavrsio si srednju medicinsku,upisao si visu medicinsku,ostao ti je jedan ispit do kraja,dosao si u nemacku,muka te natera da vozis kamion,ucestvujes u forumu,ne svadjas se sa ljudima,pomognes kome mozes,i onda kada udjes u raspravu sa nekim ko ti u nedostatku argumenata kaze: dokle je doslo pa moram I sa ovim kamiondzijom da raspravljam o muzici.Zar je to lepo I kulturno?
Sent from my R800x using Tapatalk 2