@ Sejo
E da, čovjek niži oko 1,70 cm , crn, oko pedeset godina (možda sam pretjero prije 45). Ja sam čuo da se predstavio Damir il Samir (moguće je) bila je buka. Al jede stvarno malu djecu na harmonici. Inaće tip je došo s jednim mojim znancem što ima studio i par treba u night club. I slušo tako cijelu večer tek po ponoči reko da će malo on zasvirat. A ono kad je uhvatio svirat sipo ko iz rukava.
Stvarno majstorčina.
Inače ne klanjam se nikom, i nikog ne uzdižem u nebesa. Moj moto je da se vježbam i da se potrudim da budem što bolji. Ako je netko bolji, svaka čast, no to ne znači da sutra neče da bude obrnuto.
Eto, ima jedan mali kod mene prije par godina je bio tako solidan harmonikaš, točan, dosta brz, ali ništa specijalno da bi se sad istico ko nešto posebno. Čuo ga baš pred novu godinu. Mali je strašnoooo napredovo. Tehniku je uvježbao do savršenstva i mislim da me je stilski prešo. Malac kaže da već godinu dana vježba po 3-4 sata dnevno. Eto, napredak se mora vidjet. A ja, ja iz godine u godinu vježbam sve manje. Dođem sa svirke i do drugog vikenda nit da bi je pogledo (harmoniku). Jedino kad se nađem s jaranima u kleti, pa uz vino onako za svoju dušu opalimo pijanku do zore. Prvih par sati svirke je fantazija, a kako maligani u krvi rastu tako i sviranje postaje sve sporije i spoooriiijjjee i onda TROP.