Kolega @mzor, pre svega, tema nemoze da se zakljuca, jer ne odlucujes ti o tome, nego administracija, a i uopste nema ni 0.01% razloga da se zakljuca tema....Drugo, kolega @nesaband je ovde stari clan i ne voli nedisciplinu i salu sa nekim stvarima za koje se smatra da im nije tu mesto, sto stoji i u pravilniku....Licno mislim da nisi nijednim postom nekog prozvao i slicno....Nego, nisam uopste nadlezan da sad iznesujem svoja misljenja i delim neciju pravdu....Po meni, ostavi TR-a, i skupljaj novac za Pa50, jer sad i za manje od 350e da prodas Pa50 je veoma tesko, jer drzi cenu, a veoma sporo se prodaje, jer za koji euro gore sad imas Pa80 kome je cena pala zbog izlazka Pa600, a Pa80 i Pa50 nisu nikako isto, tako da vidi ako mozes da ustekas pare pa da Pa50 spustis malo ispod cene ili trazis zamenu uz doplatu, mada da sam na tvom mestu, uzeo bih pre GW-8 nego BK-5....Slazem se da je noviji BK-5 i sve to, ali ipak 256Mb Sampling-a, kojih je duplo vise u odnosu na BK-5 (128Mb) isto dolazi u obzir....Razmisli i o toj kombinaciji....On ti je mnogo povoljniji cenom, a i sto rece jedan kolega ovde, smatram da BK-5 ne vredi tih ~300e vise u odnosu na GW-8....Moje misljenje....Uostalom, evo i kolega @nesaband ti je ponudio BK-5 na rate, sto je veoma retko, medjutim ako nemas sada pare, a cekas da od prodaje Pa50 dobijes vecinu novca, onda ce to teze ici, jer se ne prodaje Pa50 bas lako....Mnogi su ga prostudirali i znaju zbog cega ga ne trebaju uzimati ili se proracunaju da za Pa80 daju samo koji euro gore, a imaju mnogo mnogo kompletniju klavijaturu od Pa50....Pozdrav