Videti jedan post
Star 01.07.2013, 11:33   #8
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@Tranzit - Imao sam i tu ideju koju predlažeš za fixnu postavu hlađenja. Nisam uhvatio dovoljno vremena pa sam ovako improvizirao, a i htio sam prvo isprobati kako to odrađuje posao. Vlastitu "kreaciju" sa slike prije transporta samo skinem jer se vent drži na običnom čičku.

Pronašao sam na netu prikaz ovoga što predlažeš i mislim da ću nešto slično odraditi uskoro. (slika u prilogu)

@sale_band - uvijek treba biti relan i nepristran što se tiče tehnike, to su mjerljive stvari i ne bi trebalo biti emocija, a zašto ne pomoći ljudima na osnovu vlastitog iskustva. Ono što me ugodno iznenadilo jest količina i definicija basa kod ovih kutija. Imao sam ih priliku testirati cijelu noć, moje PRX 612M su bile "piknute" u master out na PM1000/3 i na istu mixetu su bile spojene D-lite 15-3. Lako je bilo napraviti usporedbu, razlika je u soundu je bila očita, pogotovo u ovom segmentu bas frekvencija. PXR je čistija i lakše je na nju pjevati (pod uslovom da se ne švecaš

Bez obzira na ovo iskustvo s temperaturom, ja bih se opet odlučio na istu kutiju.

Grafički Fajlovi
File Type: jpg 2012-03-19 22.05.26.jpg (61,2 KB, 111x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg IMG_2442.JPG (65,9 KB, 110x skinuto)
Highslide JS
casper je offline   Reply With Quote