Odnedavno imam model PRX612M pa će ti možda moje iskustvo biti od koristi. Soundovski sam potpuno zadovoljan, u stvari prezadovoljan. To je ono što sam očekivao od njih i što mi je potrebno za moj tip svirke, male lagane, a močne.
Ali ..... što se tiče grijanja, tu si u pravu. Neugodno me iznenadila toplina na stražnjoj strani kutije. Svirao sam par jačih gaža na njih i nije se osjetio "zamor" u soundu niti neki drugi problem. Pitao sam ljude koji ih koriste na velikim ozvučenjima kao monitoring i rekli su mi da je nešto viša temperatura normalna stvar i da se ne moram brinuti. Čitao sam na stranim forumima da su probleme u gašenju imali DJ-evi i to nakon veće torture i nakon višestante svirke.
Da se ne bi zamarao provjerom topline, da ne bih strepio hoće li kutije "stati" baš kada ne treba, da se za godinu dvije ne bi pojavio hladni lem .... ja sam napravio ovo što prikazuje slika. Nisam zbog toga sretan ali što mogu, to je cijena da budem miran.

Kutije su sa tim ventilatorima potpuno hladne cijelu noć. Poslat ću ovu slikicu i u JBL, nek se malo srame (možeš mislit da će ih to dirnut)