Videti jedan post
Star 25.01.2008, 17:08   #21
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ma ljudi...Za mene je PA1X ZAKON...Ko ume da svira,i ko zna da radi sa instrumentom i koji instrument mu najbolje odradi poso,taj mu je najbolji...Kolega Jasko mi je dao pa800 da mu ga sredim i posle par dana vratio sam mu ga nesređenog.Izvinuo se čovjeku i reko da mu ga ko drugi sredi...Imo sam ga priliku testirati na sve moguće načine...Jednostavno nije ni pola kvaliteta kao PA1X...Prva mana što mu fali a meni je jako važno,jeste slideri ispod displaya...To mi znači ko pola klaviature.Usred improvizacije smanjim DrumKit i pustim samo Perc tarabuke da mi udaraju...Jaoo koje ludilo to pravi u kafani...Drugo,tipke na PA1X su MNOGO bolje nego na PA800...U suštini ima pa800 više RAM-a,i veću polifoniju i mnogo je lakši...Ali jednostavno za moj rad i zaradu PA1X je više nego dovoljan...Kad narod čuje šta s njim radim oduševe se i to mi je cilj svega---Odraditi odlično posao sa dobrim instrumentom...Dakle za mene lično---PA1X rules i dugo će mi ostati radni stroj na svirkama,a kome paše PA800 nek izvoli,za informaciju PA1X (sa zvučnicima) je još uvjek oko 2300-2500eura dok se PA800 može naći već i za 1600Eura...Pozdrav!
Alix je offline   Reply With Quote