Videti jedan post
Star 27.06.2013, 18:30   #10
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.821 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nismo se razumjeli, rezoluciju ekrana sam spomenuo samo kao primjer da se na programu ne radi i da se isti ne usavršava.

Prikaz sučelja je takav kakav jest, iz prošlog stoljeća. Međutim, neke bitne stvari se nisu nadograđivale i odmah je vidljivo da Yamahi nije stalo do razvitka programa. Recimo, i dalje stoje samo 4 inserta kao i u prvoj verziji programa iz 1996 godine. Prikaz piano rolla je po vertikali moguće povećati ili smanjiti samo jednom. Smiješno i možda je nekome nebitno ali kad se navikneš na komfor ostalog softwarea iste namjene, ovo je frustrirajuće.

Postavlja se pitanje, zašto Yamaha ne napravi jedan program kojim bi se mogao pošteno urediti Style sa svim njegovim karakteristikama koje su dostupne, prilagoditi Registracije po vlastitoj želji ili recimo izraditi Multipadovi iz MIDI-ja? Odgovor je vrlo jednostavan. Prodali bi (mnogo) manje vlastito izrađenog materijala iz svog yamahamusicsoft dučana. Ne bi mogao točno odrediti, ali mislim da je zarada te trgovine mnogo veća od one koja se postigne prodajom samog instrumenta.

Malo sam rastegnuo post , JBG-a odoh na pivicu.
casper je offline   Reply With Quote