sve razumno nema sta ,, sam jbg nisam u kraju gde imam nekog boljeg resenja (ja prvo sto bih voleo je da ovim svojim dam andjeosko pevanje a ostalo da ne menjaju nista na sebi, sve za 10) ,. drago mi je opet kad vi imate gde ih naci, ipak iz iskustva znam da je lakse naci nekog nego zadrzati na 5-10godina minimalno. ja sto kazem ne bi voleo da menjam ekipu cesto bas iz tog razloga skidanja pesama, zamisli potrosis 3 godine na jednog pevaca , skinuli ste sve zivo i on ode,, a ti nadjes nekog novog, i taj 10 pesama za pocetak zna,, to je da se ubijes, odma te unazadi, da kazes imas li volje za bilo sta.
i uvek drugacije je kad ti slusas u sobi mp3, a drugacije je kad izadjes na svirku, tu se vidi razlika. znam isto osetio sam to po poznatim bendovima, slusam ih u sobi jbg, milion mana, odem im na svirku, uglavnom sam isao nedeljom bio ovde jedan klub sto je dovodio ih , pa brate ludnica atmosfera, sto vec pricam .
trece, mi klavijaturisti smo vecinom zadovoljni kad mi sviramo sta zelimo a oni pevaju, msm vecinom se udubimo u muziku nego li u njih kako to oni pevaju, sam nek ne iskacu IZ dmola u cemol haha, to je vec da ne bih mogao pratit nema sanse haha, nek se drze intonacije,
i kad su pevaci tanji, trudis se vise ih popuniti biti iza njih, plus najveci osecaj sto imam je da nastimam da nikom ne smeta ton, zvuk razglasa, nema piskavih, vristavih zvukova, nema da ti bas otkida bubreg, itd, to je isto veliki plus.
voleo bih svasta al ne moze .
oni nemaju pojma sta im ja znacim al valjda ce znati nekad. mada to uglavnom bude uvek kasno.
Dodato:
ee evo vam moj fejs samo za kolege, pa slobodno me add, ima tu slika svega, , da i izuelno vidite radnu atmosferu , pozz
https://www.facebook.com/branoy.works