Videti jedan post
Star 24.06.2013, 23:36   #48
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

jebiga druze. razumem. *svasta bih ja al nema hehe( (bar sto kazem ispunim se stom cinjenicom da skidaju pesme, pa mi nije dosadno, imam energije uvek. i jos sviras uvek u gradu u centru gde curica mnogoo, odradis preko cele godine preko 20-30 svadbi i super, pa krstenja, pa rodjendani osamnesti, i jbg onda skontas radis, sta da trazis da menjas kad se niko ne buni, a znam da nemam odakle u okolini od 50km naci bilo koga drugog, nije se jos pojavilo talenata, a starije iskusnije volja zajebava cesce, nemaju vise repertoara za sve uzraste, ja sam neko ko ne voli menjat ljude, ja sam ekipu koja ce radit, kad im kazes dodjite tu i tu, da si siguran, i dobro. itako ma uglavnom mozete skontat sve
Dodato:
najvise se ispunjavam kad sam sam u studiu, to mi je broj jedan pa sve ostalo, cak ni tu nemam koga zvati da mi dodje profesionalno da otpeva neke demoe, da radimo da stvaramo nesto, koga god bi zvao od ovih domaci, uvek bi neko rekao, odma nesto na pevanje, znas kakve su kolege, samo bi se to ogovaralo, a bezim od takvih , sve je lako pricat al za nesto ozbiljno vec bi se na startu trazile pare i za taj demo da ti pozajme glas( po njima svi znaju) ahah,
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (24.06.2013 u 23:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
branoy je offline   Reply With Quote