Ovako Bobane druze nema sta dase ljutim taman posla,toje tvoje misljenje i toje zavrseno
sada neznam dal si mislio oko klapni sto se cuju na harmonici od mene ili,ja to nisam stavio tako naveo sam ti kod drugog seta od koga je,sa tobom cu se sloziti oko nekih stvari recimo
ljudi rade sempl paga ustroje na pocetku zatim snime nekih 10 do 13 tonova i hoce daim zvuci doticni istrument.
Recimo slizicu se i sa tranzitom daje premalo memorije sve je to tacno ali mora se prilagoditi situaciji nazalost,a da sempluju papani razno razni toje istina najgore je kada cujem kako su obradili sempl,zatim su doticni semplovi rastimovani i nemoze uopste dase svira na njima,
ali ja nisam pricao u ime drugih vec u ime mene,jer zelim da ja budem zadovoljan kada sviram,dase recimo sempluje svaki ton od harmonike,sax,bas gitare,gitare,frule,klarineta,violine itd itd.
Da sve to po mogucnosti bude u vise laera isto tako i kod bubnja.
Evo u zadnje vreme sam preslusao dosta setova recimo za pa600 i pa800 i mogu reci da im leva ruka strana na dosta ritmova radi odlicno u pitanju su sve semplovi,a desna ruka katastrofa,ali o ovom mozemo do sutra da pisemo,svako od nas ima svoj ukus i toje kraj,i svako namesta svoj istrument prema njegovom vidjenju odnosno slusanju saunda doticnog istrumenta.
A sta bi bilo tek da imamo mogucnosti od 1,2,3 giga toje nazalost jos uvek samo masta.
Veliki pozdrav za Bobana,Nesu i Tranzita.