Idemo redom...
1. Jutros morao ranije na posao nego inače i u garaži na skuteru prazna stražnja guma. Na posao otišao tako jer je guma tvrda i prazna pa sam se nekako na benzinskoj "napuhao" i ulio usput gorivo.
2. Polomili se na poslu ko stoke. Šefovima se žuri pa udri po nama...
3. Popodne trebao ić na neki privatni poso i kontam ić sa skuterom. U garaži pod njim svaka kap onog gore spomenutog goriva od jutros. Puklo onih u*ranih 10 centimetara crijeva s rezervara.
4. Ošo s autom kojemu najednom u stražnjim točkovima kao struže. Čuju se diskovi kako na momenat zastružu a nova oba kao i disk pločice... Zovi majstora,ne javlja se...
5. Došo kod čovjeka da radim i pazi sad. Restoran koji ima svoju neonsku reklamu jedno 200m od samog restorana je spojen s PGP kablom u preko 10 komada i negdje je kratki spoj. Kabel ide po džungli gdje ni miš ne može proći. Ja na 40 stepeni u trenerci da se ne izgrebem pičim ko Rambo i nalazim kvar i popravljam na jednom od spojeva. (mali tračak nade danas)
6. Taj nesretni tračak nade je u*ebala scena kada mi zbog znoja i svega skupa u sred džungle ispadaju na pod cvike za vid koje gazim nogom i icepam ko nepismen novine.
7. Ćorav ko quratz vozim poluispravan auto 10 kilometara do kuće na pipavicu i jedva živ stigoh.
Još maleni tračak nade je doma u kesi koju ne znam zašto nisam bacio. U njoj su stare cvike s drugom,manjom dioptrijom koje su mi sad na glavi da bar vidim nešto iako mi ne odgovaraju...
Daklen, ako ne morate, ne žalite se.
Još me cura nije ostavila al ima još do ponoći..