Neso znam daga poznajes sve je to ok,oko svirke vidi ih recimo,Mrle,Stanisa,onaj sto svira sa Smekerima i mnogi drugi dane pricam sad o klavijaturistima od Kosmajca,Krecara svi oni sviraju napadno i zato jesu tamo dese nalaze.E sad druze sto se tice sempla kao sempla svako se bori od nas u zivotu na 10000 nacina za egsistenciju normalno i da radi nesto sto zna da radi,ja jesam prodavao semplove ranije sve iskljucivo moje,e sada kad bi svako sa ovoga sajta znao kolko mu treba vremena da se sredi jedan sempl ali ljudski nikada nebi krao od drugog coveka.Iz mojih informacija procureo je samo bas od Durdulja i moje harmonike superior 3.E sad i razumem tranzita kad svi ganjaju raznorazne ukradene verzije violina ,harmonika itd.Uglavnom hteo sam da kazem daje taj sempl od Durdulja sa malo tonova i daga ja imam jedino za studio u vise lajera itd i da kazem da sam odradio u SAE studiju svoje najlepse semplove koje nedam ni bratu rodjenom.
Zamisli studio od 1.000.000e sa najacom mogucom opremom,mislim dasi me razumeo zalosno je dase krade tudji trud i muka.
Veliki pozdrav