Najizad prava sprava. Dynacord PSX 1250.... Stara kaila ali očuvana. Dupli efekat, 12 kanala, sve štima i puca. Smorio sam se sa novom tehnikom za malo para ( tipa yamaha emx 312, behringer PMP serije i slično). Kada sam god hteo da malo poteram bass na njima ili se gušilo ili je odmah išlo u pik. Zvuk ovog PSX 1250, me je oduševio a snaga da ne govorim. Radio privatno prvi put sa njom u prostoriji 20 kv. Dva zvučnika ( yamaha 312 sc) dva mica + pilot shure pg30 koji je poznat po mikrofoniji, dve klavijature,... Pojačano da ubija, a mikrofonije ni M. Zvuk perfektan, bass popunjen, gura samo tako.... Oduševila me je. Radio sam i na Dynacordu 600 i na 1200 ( iznajmljivao po potrebi ) i bilo je super, ali ova mrcina od 30 kila koja se nagledala svadbi verovatno više nego što ću ih ja u životu svirati, me je oduševila. Efekti, san snova. Na delay postoji potenciometar koji na sredini meša dva delaya. Prvi je koji odmah posle tona ( glasa) odmah krene sa ponavljanjem čime ispunjuje glas a drugi je redovan na 240ms.... Potenciometar u levo je prvi delay, u desno drugi delay a na sredini naravno oba. Da ne stvaram zabunu, postoji i redovan klasičan delay,... plus drugi poseban efekat za recimo hall.... Ma jedinstveno i vrhunski. Topao zvuk sa snagom pun vagon. Prezadovoljan. Posle ovog teškaša od 30 kila može doći samo Dynacord 1200... drugo ne priznajem. Ubile su me druge miksete sa mikrofonijom i glupostima, visokima i ostalo. Ovde EQ nema. Samo po kanalima, ali je tako lako naštelovati da je to smejurija ( HI, HI-MID,LO-MID, LO ) . Ako konj crkne, oživećemo ga