Pitanje za Nesu i poznavaoce Bk klavijatura, tacnije Bk5. Imam recimo jednu perf. listu, na brojevima od 1 do 50, ili 1 do 100, imam sredjene performance sa naravno 50 ili 100 ritmova, i sa po 4 boje na OTS - u, i ostalim parametrima. A recimo na brojevima od 50 pa nadalje, ili od 100 pa nadalje do max. 999, imam sredjene performanse sa bojama, tj. sa 4 boje po jednoj perf. (ritmovi su u ovim performansama nebitni).
Izaberem perf. 1 (Rumba), imam 4 boje na raspolaganju, ukoliko zelim neke druge boje osim tih cetri, zadrzim neki od tastera za grupe ritmova, ritam se zakljuca (Da li u tom slucaju zakljucava i efekte tog ritma), aktiviram taster "numeric" i jednostavno otkucam odredjenu performansu (Primer: 67 - Organ wah wah) pa enter. Da li, da bi ukucao broj performance, moram prvo pritisnitu taster "perf. list" pa onda kucati, ali direktno pritiskam taster "numeric" i biram?
Druga stvar. Jednostavno pokrenem perf. 3 recimo (dvojka), odmah zakljucam ritam, otvorim performance listu, i u toku svirke ona stoji otvorena dok god sviram u tom ritmu, a ja numerickim tasterima menjam boje, kad pozelim promenu ritma, samo otkljucam ritam, izaberem performansu, ponovo zakljucam i nastavim sa biranjem boja i sviranjem.
Da li su ovi postupci koje sam opisao moguci, da kazem ispravni?
|