nije tajna prijatelju...kao prvo naravno da nisam bas mogao da prodjem super s'obzirom da sam uzeo novu pa3x-76 sa garancijom...ali sam to resio po svaku cenu i nisam mnogo razmisljao dal cu da prodjem 100 eur-a skuplje ili jeftinije! Iskreno sam hteo da pobegnem od prokletih lampica na Pa2x i to sto nema prokleto search dugme..i neke druge stvari ali da ne duzim 800 eur sam dao odma i jos 100 kasnije...al sam dobio novu spravu sa garancijom a lako ce se zaraditi i 100 i 200 eur.! Takodje mi je bilo bitno da moja Pa2x bude u odlicnom stanju sto znaci da sam je ...bas se potrefilo da sam je pre toga servisirao...i to mi je jako drago ...iskren da budem jer nisu to male pare i ne bih hteo da tom coveku nesto bude neispravno pa makar to bila i jedna lampica...i drago mi je sto je i on zadovoljan...to ti je danas po meni najbitnije ...a dal sam ispao glup za 100, 200, 300 pa i vise eur-a...neka ...hvala Bogu ...neka bude zdravlja i srece...zaradicemo...oni koji su vredni...a da me neko proklinje sto sam mu prodao neispravnu spravu...hvala lepo! Sad mirno spavam!
|