Videti jedan post
Star 27.05.2013, 17:49   #3
djorosaur
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 840
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x 76, M3 xpanded, X5D
djorosaur befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

nije tajna prijatelju...kao prvo naravno da nisam bas mogao da prodjem super s'obzirom da sam uzeo novu pa3x-76 sa garancijom...ali sam to resio po svaku cenu i nisam mnogo razmisljao dal cu da prodjem 100 eur-a skuplje ili jeftinije! Iskreno sam hteo da pobegnem od prokletih lampica na Pa2x i to sto nema prokleto search dugme..i neke druge stvari ali da ne duzim 800 eur sam dao odma i jos 100 kasnije...al sam dobio novu spravu sa garancijom a lako ce se zaraditi i 100 i 200 eur.! Takodje mi je bilo bitno da moja Pa2x bude u odlicnom stanju sto znaci da sam je ...bas se potrefilo da sam je pre toga servisirao...i to mi je jako drago ...iskren da budem jer nisu to male pare i ne bih hteo da tom coveku nesto bude neispravno pa makar to bila i jedna lampica...i drago mi je sto je i on zadovoljan...to ti je danas po meni najbitnije ...a dal sam ispao glup za 100, 200, 300 pa i vise eur-a...neka ...hvala Bogu ...neka bude zdravlja i srece...zaradicemo...oni koji su vredni...a da me neko proklinje sto sam mu prodao neispravnu spravu...hvala lepo! Sad mirno spavam!
djorosaur je offline   Reply With Quote