Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 09.05.2013, 10:49   #5
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Moram ti reci, mada uvijek u sirokom krugu pokusavam da izbjegavam takvu vrstu diskusije, da prilicno provokantno i isuvise samouvjerljivo diskutujes o temi, odnosno instrumentu, koji ne poznajes dovoljno ili nikako. Mislim da to nije primjerno tvom, inace veoma korektnom ponasanju u transkripcijama na forumu. Ukoliko zaista budes ustrajao na tome da ti detaljno obrazlozim zasto je taj BK-9 pomalo i revolucionaran, pa cak i u svom opsluzenju a prije svega i sta je zaista primarno kod jednog instrumenta uopste (u cemu si u grdno velikoj zabludi), bice to dosta deprimirajuce za tebe. Kada pisem o jednom profesionalnom instrumentu, a BK-9 to u svakom slucaju jeste, onda prije nego bilo sta napisem, vrlo detaljno ga ispitam, tako da zaista nemas potrebe da sumnjas da je ono sto sam u vezi sa njim do sada napisao potpuno tacno i da iza sebe ima argumente oko kojih nijednodnog trenutka jednostavno ne moze da se dvoumi. Mislim da si imao prilike, da se uvjeris da nemam obicaj pisati tek da bih nesto napisao a da sam veoma konsekventan i veoma uporan kada treba demantovati bilo kakvu vrstu dezinformacije. Diskusija koju upravo pokusavas da zapocnes samnom, u predhodnom postu, nece proci jer smatram da sam dovoljno napisao o BK-9 i dao dovoljno argumenata i detalja pa mi nije do ponavljanja, zato mislim da je bolje da je ne nastavljamo na tom nivou i na takav nacin jer nece donijeti nista dobroga. Smatram da sam bio dovoljno konkretan i jasan i da ces to uzeti u obzir pri daljem pisanju.
tranzit je offline   Reply With Quote