Videti jedan post
Star 19.01.2008, 19:49   #1
meko
Drugar foruma

meko's Avatar

Registrovan/a dana: 16.07.2006
Mjesto: Njemacka
Downloads: 2638
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
Interesi: muzika
meko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
meko pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Napokon sam uspio pokvariti Pa80

Kao sto je u naslovu navedeno ja sam u mojoj klavijaturi ubacijo preformanse sa Pa 1x i to na prve tri banke u Preformansi i zacudo veliko one su i radile veoma dobro.Pritom sam primjetio da mi je sve zvucalo "cistije i kvalitetnije" .Nakon izvesnog sviranja i experimentisanja sa ritmovima sam iskljucio klavijaturu.
Danas sam je sa nestrplenjem ponovo ukljucio mislijo je razvaliti od sviranja ali "hoces,klavijatura zablokirala i nista ne svjetli na dugmicima niti sta funkcijonise vise.Na displeju ponekad stoje poneke stvari ali se nemoze nista vise uciniti da bi se makar prebacila preformansa na onu shodnu za pa80.Probao sam da je restartiram i ubacivo radni sistem ali i dalje blokira.Valjda pokusa na pocetku da ocita neku preformansu a posto je na br:1 preformansa od pa1x naravno onda da i blokira.Zato rekoh da buducim "expertima" javim da se ne prevare i urade isto, imace iste probleme.A ja cu za svoje nestasluke da odresim malo kesu sa parama i prvom prilikom idem u servis.Valjda ce morati da se ugradi druga memorija a ako je ona zaletovana na nekoj ploci onda sam j..o jeza.Sigurno ce me skupo izaci.Pozdrav.I nemoj te se mnogo sekirati zbog mene,he he.Prezivecu nekako.
meko je offline   Reply With Quote