Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 08.05.2013, 00:24   #2
max93
Vredan član društva

max93's Avatar

Registrovan/a dana: 02.03.2011
Downloads: 210
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA80 i Korg Studio Cotroller K49
max93 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Danas odem malo do "Soundland-a" u Stuttgartu da testiram Pa600, taman pripremio slusalice, set jedan za Pa800 poneo tamo da cujem kako ce da radi, kad ono ulaz za slusalice crko. A nije dolazilo u obzir da ga testiram bez slusalica, jer u prodavnici imaju svoju muziku non stop, ljude, buka je malo...jos im samo ja falim sa Juznim Vetrom tamo . Cackam nesto po globalu da nije slucajno tamo nesto iskljuceno, sve stoji kako treba. Pitam prodavca, kaze crko je taj ulaz. (Mislim se, jako je kvalitetan). Onda sam izvukao bananicu i testirao onako na trecinu pojacanog sa njegovim zvucnicima koliko se moglo.
Ubacim USB ne prepoznaje, set je bio za Pa800.
Pa batalim ja sve to uzmem Pa3x koji je bio pored i ostanem jedno 2 sata da sviram
Za Pa600 mogu da kazem da su mu dirke onako, solidne, bolje nego Pa500. Kada bi se otezale jos tegicima bio bi pun efekat! Kuciste nije od ko zna kakvog kvaliteta (kao i celokupna sprava) ali kao sto se i ranije u temi pisalo, za taj cenovni rang je odlicno. Klavir me je odusevio, nisam navikao na to kod predjasnjih Pa serija, tako da osim tih manjih tehnickih problema (koji su mene zadesili) je sa svojih 96mb sampl memorije potpuno ok klavijatura

Promijenjeno od max93 (08.05.2013 u 00:29 sati)
max93 je offline   Reply With Quote