Videti jedan post
Star 19.01.2008, 17:37   #22
Alen P
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 18.11.2007
Mjesto: Čakovec
Downloads: 408
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 71 puta u 69 Postova
Instrumenti: Tyros 4
Interesi: Muzika, religija
Alen P befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Alen P pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Tako je! Sve je to politika komercijalizacije nekog proizvoda, pa tako i Syntheva. Na srecu, ja vjerujem da sempler masine nemaju takvih problema kao arrangeri. Na kraju se sve svodi na sposobnost sviraca koji mora biti vjest u izradi stylova....pa do poznavanja rada odredjenih softwarea na racunalu (sto se tice Yamahe).Ja osobno vjerujem da ce i za 10 godina postojati isti problemi, isti forumi, iste debate. I najbolji automobil ima manu, ako ne drugo, onda cijena. Ja se divim ljudima koji se jos uvijek sluze "G" serijom rolanda. I sviraju oni kao i mi. Puno toga se desava samo u nasim glavurdama. Pravimo se pametni, muzicki nadareni a od toga vrlo malo koristi. Vidi Nedima;To je covjek koji zna posao! Uzme klavijaturu i isprogramira bilo koju klavijaturu da radi odlicno. A mnogi (kazem mnogi!) imaju odlicne klavijature koje im lose zvuce. Pa i oni sviraju....

Cincilator, kupi sto zelis. Garantiram ti da neces pogrijesiti ni s jednom od ovih tri klavijature. To su klavijature s razlikama u nijansama, a sve se svodi na tvoje daljnje zalaganje u programiranju potonjeg.

Lijep pozdrav i sretno u kupovini!
Alen P je offline