Opet svako tera vodu na svoju livadu.posto me vuces za jezik onda moram da ti kazem ovako kad je izasao roland E86 on je bio 5000 maraka druze a to je bilo kao sad 7000e,uzmi u obzir konkurenstske firme i uzmi u obzir da je Pa 80 narpavio revoluciju u proizvodnji aranzera onda je on zasluzivao tu cenu pa je zato pa 800 od losijeg materjala da bi bio jefiniji nego sto je bio Pa80 a

e moj druze pa i ljudi iz Korga su svesni tog propusta koji su napravili sa tom masinom i videces kad ce se opet pojaviti visoko kvalitetan aranzer sa tim kvalitetom izrade!Hoces da ti kazem ja NIKAD!!!Logika kaze da ce posle njega biti Pa 8000 i videces ovo o cemu ti ja pricam!Ajde sad odoh na svirku ne vredi se raspravljati svakih mesec dana o istoj stvari!Svi koji imaju Pa 800 zakacili su se da je on bolji od Pa 1 x pro,svi koji imaju Pa 1 x pro tvrde suprotno!Mene to ne interesuje,svako svira ono sto mu se svidja ali je cinjenica da sve zamerke koje smo dali na ovoj temi sto se tice ova tri aranzera stoje i ti gospodine korgminatoru ajde dokazi da nije tako i da mi nismo u pravu