Odgovor Cincilatoru: Da, ritmove pravim sam na klavijaturi. Kao sto rekoh, treba malo procackati. NIje komplicirano a s tim najrealnijim zvucima moze se postici odlican style. Nadalje, ubacis neke samplove, i sve zajedno snimas na hd (kao wav pjesmu)....Mogucnosti da ne povjerujes! Imaj na umu da su njegovi interni stylovi zakon. Od kojekakvih beatova, countrya koji zu zakon za Hr zabavnu muziku....
Nedime, ti si covjek s iskustvom i posve si u pravu sa svojeg gledista. Ja sam na neke stvari takodje ogorcen, cak i na spori display koji iznosi valjda 64ms!

Ali pazi, ja gledam na to da style izradim za sebe, kako ja mislim da je ok. I tim stylom sviram na tipkovnici koja je vrhunska

i tooo je meni bitno. Apsolutno zamjeram nekim stvarima na Yamahi, (tempo tipke +-su pokraj tipaka transpose+-...)i o tome sam i pisao i bio cak i ukoren jer su ljudi mislili da blatim T2 reklamirajuci Roland.... Cak sam negdje rekao da je problem taj sto Japanci ocito ne komuniciraju s muzicarima! Ali (famozni "ali"), klavijatura je zvijer!
[quote=Nedim;24263
Cemu PC kad svaki NORMALAN i bolji aranzer ima sve u
sebe dokle T2 i PSR to nemaju, za njih zakon je imati PC i XG WORKS,
takodje ne vjerujem da ces naci debatu na to.
[/quote]
Ma ima on sve u sebi, samo je preko Pc-a puno jednostavnije. Ja koristim PSRuti (sa midi)i jednim clickom na Optimize XG uradim ono sto bi na T2 radio mozda 1 sat. A opet, u pravu si. To valjda jest najgori editor sto postoji.