Tema: Roland VE-20
Videti jedan post
Star 29.04.2013, 08:08   #3
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Miki veruj mi da gresis Dobio sam oba na testiranje pa da izaberem koji mi se svidja posto su ljudi iz Roland Planeta daleko ispred svih sto se tice korektnosti u trgovini!
Mnogo bolje radi Boss Ve-20 od Boss VE-5 pa sam odlucio njega da uzmem!Radi bas zdravo i masno i ima sve sto ima najbolji Tc Helicon osim DeEser opcije koju poseduje TC Voice Live2. Ima vrhunski preamp,parametricki EQ,tri prateca glasa koji mogu da se steluju po panoramama,4 reverba,delay,compresor,gate,pich sifter,phantomsko napajanje i jos mnogo nekih zezalica a sto je najbitnije je to sto radi vrhunski i ima odlicne pratece vokale koji uopste nisu masinski i limeni sto cete cuti kad postavim sledece snimke u sekciji demo Boss Ve-5 je slabija opcija i ima neke opcije koje nema Ve-20 tipa tri favorite banke i neke sitnice onako u stelovanju ali i zvuci tanje ali i on lepo zavrsava posao!Sto se tice odnosa cene i kvaliteta i tu je daleko ispred konkurencije jer Boss Ve-20 kosta 260e a Boss Ve-5 240e bez adaptera!Ima nekih manjih sitnica koje mi onaklo idu na zivce ali nista strasno sto nije neresivo tako da sve u svemu ocena za ovu spravu od 5 bi bila 4,9
Grafički Fajlovi
File Type: jpg Boss VE-5.jpg (69,8 KB, 116x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg Boss VE-20.jpg (82,9 KB, 117x skinuto)
Highslide JS
worga (09.09.2013)