Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 21.04.2013, 01:01   #7
LAsER
Ovaj baš voli da kuca

LAsER's Avatar

Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
LAsER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ibro22: isplati ako ćeš svirati muziku koja je orijentisana za njemacko područije, za našu vrstu muzike nema potrebe kupovati musikant samplove i ritmove. Taj paket ritmova i samplova skineš sa neta a otključaš sa tom sd karticom (tako su napravili).

@zeljko: i ja sam to pitao prije 3-4 stranice unazad, pa sam napisao da sam dobio odgovor na zvanicno korg forumu, razlike osim hardware dugmadi imaju i što uz QT dobiješ i par samplova koje su orijentisani za istočno tržište (ali ostaju ti i samplovi koje imaš u standardnoj verziji). Tako da sam i ja bio razmišljao da li uzeti Pa600QT ili standardni, pa mi je bilo zbog toga puno dati 300 KM (za samplove samo) ali mene je više vuklo jer je Pa600QT bio na stanju u BiH dok standard još se čeka da stigne.

@ibroc: ja sam zvao sve muzičke kuće u BiH! Niko nema blage veze kada konkretno dolazi, ali sam dobio insider informaciju da bi trebao doći krajem ovog mjesta ili početkom maja! Ja sam eto dočekao, ali da sam na tvom mjestu, ne bih se oslonio da će stići do 27.04! I da stigne, treba ti minimum 2-3 dana da ubaciš SET i spremiš se za svirku.

DODATO: Čim se dočepam Pa600 otvori ću novu temu i postaviti FAQ, ovo je užas, rasteže se priča na preko 105 stranica a ukupno na 5 stranica je moglo stati zanimljivog sadržaja. Tako da i nije čudo što je ljudima mrsko pročitati sve.

Promijenjeno od LAsER (21.04.2013 u 01:05 sati)
LAsER je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio LAsER za ovaj koristan post:
ibroc (21.04.2013)