Videti jedan post
Star 07.04.2013, 11:35   #3
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

E bar ima neko slican meni.... Hehehe Znaci, drug mi juce dolazio, ima Huawei Ascend G300 i sa Gingerbread-a update-ovao na Ice Cream Sandwich, sto bih i ja odma uradio kada budem uzeo fon....E sad, Xperia U mi se svidela na pocetku, sto zbog specifikacija, sto zbog nize cene, tako da mi bila extra, medjutim, otisao sam u radnju, i imala je manji ekran i ta memorija koja nije nadogradiva....Sad, verujem ti ja da je podeljena na podatke i aplikacije, ali ipak 8gb+MicroSD je kombinacija koja ipak uliva poverenje.... Uglavnom, i malo veca cena za SOLU nije bez razloga, tako da mi ona ostaje kao izbor....Naravno, root-ovao bi odma i sredio ga ono da radi bas lepo....Kada budem uzeo, obraticu ti se da pomognes ako nesto bude zatrebalo Gledao sam jos Xperie, i sto kazes, veran sam svom brendu, tako da ga ne bi menjao....Ima i Xperia J, Go, Miro i slicne, ali sve imaju neke nedostatke....Jedna nema dual core processor, druga nema LCD ekran, trecoj nije dobra rezolucija ekrana, cetvrta nema prosirivu memoriju, petoj ne moze da se promeni baterija, i tako dalje da ne duzim vise....Uglavnom ako tebi traje vise od dan, znaci da ce i na SOLI trajati bar dan ako nista drugo, tj. da mi istraje jedan dan uz poneku pesmu, igricu, net i slicno, sto ne znaci da cu ga svaki dan koristiti maximalno....Nekad se desi da samo pogledam koliko je sati, tako da pretpostavljam da ce baterija izdrzati potrebe....Videcu da se odma root-uje i stavi na 4.0.4 ICS i neka killer aplikacija i power saver za stednju energije i mislim da ce biti OK za te pare....Xperia P je najbolji izbor tu, ali jbg....Iznad ili oko 200e joj je cena, a bas toliko nemam, tako da, videcu....Ako padne cena Xperiji P do juna na ispod 200e (sto neverujem), onda cu nju uzeti, ako ne, onda SOLU, ili da poslusam jos koji savet odavde ko bude dao....Hvala tebi kolega @Arter na informaciji....Pozdrav