Tranzit druze uspio sam da instaliram xp i nije bio problem taj sto ti rece..Dobro je obrisao ovaj program sto imam sve kako treba..Problem je bio da Win xp ne podrzava AHCI prikljucak u biosu,vec IDE..Kad sam prebacio na IDE islo je bez problema sa instalacijom,samo ja bi da ostane AHCI u biosu zbog ovog novog Harddiska jer koliko sam upucen u to,taj AHCI treba zbog ovog novog Harddiska SSD jer tako bi trebao da radi brze i kako treba...U biosu ne postoji funkcija gdje bi mogao za svaki Harddisk posebno da izaberem AHCI modus i IDE nego samo mogu jedno ili drugo.
Jos sto mi se nije svidjelo je to da kada sam instalirao XP posebno da kad podignem Win 7 i tamo mogu da vidim Particje od Xp i kad sam ih izbrisao nije htjelo vise da radi xp kad palim komp..Sto znaci da je to opet sve povezano kao da radim na jednom sistemu..A i nema na pocetku da kad upalim komp da me pita koji sistem da pokrenem vec moram sam da pritisnem F6 pa tako izaberem.
Pa sam probao i win 7 jedan te isti moj orginal koji imam da instaliram dva puta posebno..Isti slucaj svi podatci se vide od svakog sistema u svakom od njih..cak mogu i da koristim fajlove od drugog sistema..Pa sam se pitao cemu onda dva sistema ako nije svaki posebno i zasto se vide harddiskovi u svakom od njih bilo koji da pokrenem tu kad idem na Computer..Druga stvar bio si potpuno upravu Xp je smece u odnosu na Win 7 kad sad vidim poslije Win 7-a
|