Videti jedan post
Star 06.04.2013, 12:22   #2
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pošto niko ništa, evo ja ga uzeh pa će mozda i biti od koristi da napisem par utisaka.... ne moze da skodi zar ne. Nije loš, ali, Kondenzatorski pilot, izuzetno skuplja zvuk pa treba biti oprezan sa mikrofonijom. Bez puno visokih, bass umeren i tako. Zvučnici u zatvorenoj prostoriji nikako iza leđa i što dalje. Zvučnike na klavijaturama gasiti. Odaljiti mic od usta jer hoće da probija (oni koji imaju jač vokal - glasno pevaju). Zvuk kao zvuk je fantastičan. Sviđa mi se. Nije suv, već pun i sve izlazi bez ikakvih naprezanja. Što se kaže topao. Kačenje oko glave je onako, sigurno da može bolje kao i kod sličnih u toj klasi.
Razlika između AKG recimo c544 i njega je ogromna. Imao sam AKG, ali Shure definitivno bolje prenosi zvuk, onakav kakav jeste. Zbog fantom kenona, volume po kanalu maksimalno na dva ili tri ( podeok od 0 do 10 ) Sam fantom na mikseti gura i to prejako. Mada je uvek negde na granici da napravi mikrofoniju kada se sve podesi i to me malo nervira jer ne pevam konstantno samo po koju, pa mi je smaranje da mutiram kanal stalno na mikseti kada se zaželim terce i tako to....